Війська рф уночі поцілили по Покровську, за добу вбили людину, завдали 2696 ударів на Донеччині

Війська рф уночі поцілили по Покровську, за добу вбили людину, завдали 2696 ударів на Донеччині

Київ  •  УНН

20 липня 2024, 08:29  •  26768 перегляди

Read in English

За минулу добу російські війська обстріляли 11 населених пунктів Донецької області, пошкодивши 23 цивільні об'єкти. Вночі було атаковано Покровськ і Перше Травня, є пошкодження підприємства.

По Донецькій області російські війська за минулу добу завдали 2696 ударів, уночі вдарили про Покровську та Першому Травня, є пошкодження підприємства. У регіоні за добу через ворожі удари загинула 1 людина, 6 поранено. Про це повідомили у ГУНП в Донецькій області у суботу, пише УНН.

Сьогодні вночі російські терористи завдали ударів по місту Покровськ і селищу Перше Травня. Попередньо – жителі не постраждали, пошкоджено три будинки, адмінбудівлю та будівлю підприємства. Інформація щодо наслідків обстрілу уточнюється

- повідомили у поліції області у соцмережах.

За минулу добу, за даними поліції, на Донеччині одна людина загинула, шість зазнали поранень внаслідок ворожих обстрілів.

"Протягом 19 липня росія завдала 2696 ударів по лінії фронту та житловому сектору. Є влучання в 11 населених пунктах: міста Курахове, Лиман, Торецьк, селища Гродівка, Райгородок, села Малинівка, Маркове, Мирне, Михайлівка, Рай-Олександрівка, Ставки. Пошкоджено 23 цивільних об’єкти – 15 житлових будинків, заклад освіти, кафе, автотранспорт, критична інфраструктура", - вказали правоохоронці.

За даними поліції, ворожі обстріли минулої доби зафіксовано:

  • Щонайменше п’ять авіабомб росіяни скинули на Торецьк, а також обстріляли місто з артилерії. Відомо про одну загиблу цивільну особу та двох поранених. 
  • По Гродівці окупанти вдарили двома керованими бомбами «КАБ-500» і «КАБ-250» - поранили цивільну особу, пошкоджено житло та інфраструктура. 
  • Михайлівку ворог атакував дроном – травмовано двох мирних жителів. Є поранений у Малинівці. 
  • Райгородок війська рф обстріляли з РСЗВ «Ураган» із касетним зарядом 9Н210, руйнувань зазнали 11 приватних осель, автомобілі.

Уночі сили ППО збили 13 ворожих дронів20 липня 2024, 05:06 • 30182 перегляди