В Генштабі підтвердили ураження ворожого складу паливно-мастильних матеріалів на ТОТ Луганщини

В Генштабі підтвердили ураження ворожого складу паливно-мастильних матеріалів на ТОТ Луганщини

Київ  •  УНН

12 жовтня 2024, 06:27  •  12880 перегляди

Read in English

Генштаб підтвердив ураження складу паливно-мастильних матеріалів у окупованих Ровеньках Луганської області. На об'єкті, який постачав нафтопродукти для армії рф, зафіксовано пожежу.

Сили оборони у ніч на 12 жовтня завдали удару по складу паливно-мастильних матеріалів біля Ровеньок на окупованій території Луганської області, на якому зберігалися нафтопродукти. Наразі на складі фіксується пожежа. Про це заявили у суботу в Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН.

Сьогодні вночі завдано удару по складу паливно-мастильних матеріалів у районі міста Ровеньки на тимчасово окупованій території Луганської області. На цій базі зберігалися нафта і нафтопродукти, які постачалися зокрема й для потреб армії рф. На території об’єкта фіксується пожежа. Результати ураження уточнюються

- йдеться у заяві Генштабу.

Як повідомляється, завдання виконано силами та засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Зазначається, що раніше дана нафтобаза вже зазнавала ураження українською зброєю.

Раніше російські Telegram - канали писали, що в тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області після атаки, попередньо БПЛА, горить нафтобаза.