Удар рф по Кривому Рогу: вже відомо про 11 загиблих, завтра у місті День жалоби

Удар рф по Кривому Рогу: вже відомо про 11 загиблих, завтра у місті День жалоби

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 10:37  •  52806 перегляди

Read in English

11 людей загинули і 42 отримали поранення в результаті російського ракетного удару по Кривому Рогу, Дніпропетровська область, завтра в місті оголошено день жалоби.

Ворог масовано атакував ракетами Дніпропетровщину. У  Кривому Розі Дніпропетровської області внаслідок ракетного удару російських військ відомо про  11 загиблих  і 42  людей поранених, повідомляє УНН із посилання на ДСНС та Офіс Генпрокурора. 

"У Кривому Розі – руйнування на підприємстві. Виникла пожежа, яку вже рятувальники загасили. Попередньо в області, на жаль, 11 людей загинули, ще понад 40 отримали поранення різних ступенів тяжкості", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Пізніше в Офісі Генпрокурора додали, що кількість поранених внаслідок ракетного удару по Кривому Ріогу збільшилася до 42. Пошуково-рятувальна операція триває.

Також в ДСНС розповіли, що у Дніпрі внаслідок атаки рф пошкоджено девʼятиповерхівку. Зруйновано дах і технічний поверх, вибито вікна у житлових квартирах, пошкоджено автомобілі. Також, часткового руйнування зазнала двоповерхова будівля СТО та пошкоджено підприємство. 

Доповнення

Як розповів голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, завтра у Кривому Розі оголошується день жалоби за загиблими через удар рф.

"Завтра у Кривому Розі оголошується день жалоби", - написав Вілкул у Telegram.

Ракетний удар рф по Києву: відомо вже про 10 загиблих, 35 постраждалих8 липня 2024, 10:19 • 100887 переглядiв