У Варшаві помер 18-річний українець, на якого з висоти скинули котел

У Варшаві помер 18-річний українець, на якого з висоти скинули котел

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 17:12  •  15061 перегляди

Read in English

18-річний Дмитро помер у лікарні Варшави після тижня в комі. На нього впав 30-кілограмовий газовий котел, скинутий з даху 51-річним робітником, якому вже висунуто звинувачення.

У Варшаві помер у лікарні 18-річний українець. Тижнем раніше, 30 липня, на хлопця впав тридцятикілограмовий газовий котел, який скинув з даху однин із робітників. 51-річному чоловіку вже висунули звинувачення, передає УНН із посиланням на "in Poland".

Деталі

За даними видання, 30 липня у Варшаві працівник скинув з даху будівлі 30-кілограмовий газовий котел, який впав прямо на 18-річного Дмитра. Хлопець саме проходив внизу, він повертався додому з магазину. Від удару юнак впав і втратив свідомість, його доставили в лікарню. Травми Дмитра були дуже серйозними. Лікарі оцінювали його стан як критичний.

У Польщі втопився 40-річний українець7 червня 2024, 18:35 • 25986 переглядiв

Підліток весь час перебував у медикаментозній комі. Медики провели кількагодинну операцію, намагаючись врятувати хлопця. За прогнозами лікарів, навіть якби хлопець вижив, він мав би серйозні проблеми зі здоров’ям через характер отриманих травм.

Дмитро помер у лікарні 7 серпня.

Додамо

Кілька днів тому 51-річний працівник, який скинув з даху важкий котел і не перевірив, чи внизу хтось є, почув обвинувачення. Однак після смерті хлопця звинувачення, найімовірніше, буде змінено. Суд заборонив підозрюваному працювати на висоті, виїжджати за межі країни та зобов’язав щотижня з’являтися у відділку поліції.