У Лондоні готуються до масштабних протестів: праві проти антирасистів

У Лондоні готуються до масштабних протестів: праві проти антирасистів

Київ  •  УНН

26 жовтня 2024, 05:48 • 15676 перегляди

Read in English

У суботу в Лондоні відбудуться паралельні мітинги правих антиіммігрантських сил та борців з расизмом. Поліція посилить заходи безпеки для запобігання можливим зіткненням між протестувальниками.

У Лондоні на суботу заплановані великі мітинги правих протестувальників, які виступають проти іммігрантів, а також демонстрантів, які борються з расизмом. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

За інформацією, події проходитимуть під пильним наглядом поліції, яка здійснить посилену операцію для запобігання можливим зіткненням між учасниками.

Марш "Об'єднайте Королівство", організований антиіммігрантським та антимусульманським активістом Стівеном Якслі-Ленноном, відомим під псевдонімом Томмі Робінсон, розпочнеться на залізничному вокзалі Вікторія перед подальшим рухом до парламенту. Поліція закликає учасників до дотримання порядку і забезпечення безпеки під час проведення заходів.

росія, Китай та Іран можуть розпалити насильницькі протести в США після виборів - американська розвідка 23 жовтня 2024, 01:00 • 21765 переглядiв