У Києві погіршилась якість повітря через пожежі в області

У Києві погіршилась якість повітря через пожежі в області

Київ  •  УНН

20 вересня 2024, 04:27  •  15682 перегляди

Read in English

У Києві зафіксовано підвищення концентрації зважених часток у повітрі. Причиною стали пожежі в екосистемі Київської області, зокрема у Вишгородському районі. Мешканцям рекомендують обмежити перебування на вулиці.

У Києві спостерігається тимчасове погіршення якості повітря через підвищення концентрації зважених часток. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передає УНН.

Деталі

За інформацією Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА, станом на 7:00 виявлено збільшення пилу в атмосфері. Ймовірною причиною є пожежі в екосистемі Київської області, зокрема у Вишгородському районі.

У зв'язку з цим, мешканцям столиці рекомендують утриматися від провітрювання приміщень, обмежити тривале перебування на вулиці, пити достатню кількість води, а також використовувати очищувачі повітря, якщо такі є. З метою покращення ситуації, жителів закликають дотримуватися зазначених рекомендацій до нормалізації стану повітря.

У Києві фіксують погіршення якості повітря: попереджають про перевищення рівня діоксиду азоту на тлі спеки21 серпня 2024, 09:34 • 34350 переглядiв