У Дніпрі викрито групу, що продавала дитячу порнографію за кордон

У Дніпрі викрито групу, що продавала дитячу порнографію за кордон

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 14:07  •  11553 перегляди

Read in English

Правоохоронці затримали трьох осіб, які організували збут дитячої порнографії за участю 12-річного хлопчика. Група заробила близько 200 тис. грн за два місяці, продаючи матеріали іноземцям через соцмережі.

У Дніпрі українські правоохоронці у співпраці із підрозділами міністерства національної безпеки США викрили жінку, яка разом із 18-річним сином та знайомим організували збут порнографії за участі іншого 12-річного сина жінки. Про це УНН повідомляє із посиланням на Офіс Генпрокурора.

Деталі

Повідомляється, що у взаємодії з підрозділами міністерства національної безпеки Сполучених Штатів Америки викрито і повідомлено про підозру трьом учасникам групи у розповсюдженні і збуті дитячої порнографії (ч. 4 ст. 301-1 КК України).

Мешканка Дніпра, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності, разом з 18-річним сином та знайомим організували збут порнографії за участі іншого 12-річного сина жінки. Вони створили сторінку у соцмережі та закритий Telegram-канал, де підшукували потенційних клієнтів серед іноземців.

Після сплати ними коштів підозрювані через месенджер розповсюджували фото- та відеоматеріали порнографічного характеру.

Лише за останні два місяці на дитячій порнографії вони заробили близько 200 тис грн. Отримані від "бізнесу" кошти розподіляли між собою.

У ході обшуків за місцями проживання правоохоронці вилучили фото та відеоматеріали.

Підозрювані затримані. Наразі їм обрано запобіжні заходи.

Потерпілу дитину вилучено з небезпечного середовища для реабілітації, додали в Офісі Генпрокурора.

Image

Знімали відео для порносайтів: на Черкащині парі загрожує до 7 років за ґратами за "нехтування нормами моралі"11 липня 2024, 13:40 • 20891 перегляд