Ситуація в курській області: Легіон "Свобода Росії" закликав місцевих жителів ділитися інформацією про техніку рф

Ситуація в курській області: Легіон "Свобода Росії" закликав місцевих жителів ділитися інформацією про техніку рф

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 15:06  •  16672 перегляди

Read in English

Легіон "Свобода Росії" звернувся до жителів курської області з проханням надавати інформацію про російську військову техніку. міноборони рф перекидає резерви в регіон, звинувачуючи Київ у прориві кордону.

Легіон "Свобода Росії" закликав місцевих жителів курської області рф надсилати інформацію про місця розташування, пересування російської техніки, передає УНН.

Деталі 

Як зазначили в Легіоні "Свобода Росії",  на 800 кв. км. звільненої території росії, бучанський сценарій не повторився в жодному з населених пунктів.

Мирні жителі не лежать вже остиглі біля доріг, а записують чолобитні путіну з проханням "допомогти". Погані новини: путін вам не допоможе. Як не допоміг жителям бєлгорода, орська, бурятії та інших районів, звідки йому систематично надходять такі звернення. А ось ми можемо. Наслідуйте приклад ТАСС, які зняли переміщення техніки: надсилайте інформацію про місця розташування, пересування техніки і про наявність у вас іншої інформації

- закликали в Легіоні "Свобода Росії".

Відправляти таку інформацію закликали на анонімну і безпечну форму розвідсил Легіону, а також на офіційний бот.

Додамо

За даними телеграм-каналу "ЧТД", міноборони рф опублікувало кілька роликів із військовою технікою, яку терміново перекидають із бєлгорода та окупованих українських територій у курську область. Кадри з пересуванням російської військової техніки показали також росЗМІ.

Т.в.о. глави курської області тим часом попросив жителів не знімати кадри з роботою ППО і пересуванням колон російської армії.

Нагадаємо

російські спецслужби почали затримувати місцевих жителів курської області, які публікують кадри боїв у регіоні.

Офіційно Україна не коментувала ситуацію в курській області рф. Однак міноборони рф звинувачує Київ у прориві кордону і заявило, що в регіон перекинули резерви.

Заступник командувача Центру військової розвідки Естонії заявив, що військова операція України в курській області рф може змусити москву передислокувати війська з інших секторів.

Мэр российского курчатова, в котором расположена курская АЭС, заявил о боях в нескольких десятках километров от города9 серпня 2024, 10:23 • 21877 переглядiв