Сибіга з головою МЗС Німеччини обговорили оборонну співпрацю та стійкість України напередодні зими

Сибіга з головою МЗС Німеччини обговорили оборонну співпрацю та стійкість України напередодні зими

Київ  •  УНН

25 вересня 2024, 19:18  •  52296 перегляди

Read in English

Заступник глави МЗС України Андрій Сибіга зустрівся з міністеркою закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок. Обговорено посилення двосторонньої співпраці, особливо в оборонній сфері, та підготовку до зимових викликів.

Андрій Сибіга провів зустріч з міністеркою закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок. Про це повідомляє МЗС України, передає УНН.

Деталі

Під час переговорів сторони обговорили широкий спектр питань, пов'язаних з посиленням двостороннього співробітництва, зокрема в оборонній сфері.

Сибіга висловив подяку Німеччині за підтримку України. Він також наголосив на важливості подальшого розвитку оборонної співпраці між країнами. Однією з ключових тем стала підготовка України до майбутніх викликів, пов'язаних із зимовим періодом та посилення стійкості держави.

Окрему увагу приділили координації спільних зусиль у розширенні глобальної підтримки "Формули миру", ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Сибіга зустрівся з генсеком Ради співробітництва арабських держав Затоки: обговорили питання свободи судноплавства в Чорному морі23 вересня 2024, 14:49 • 14968 переглядiв