росія планує переселити біженців з курської області до окупованої частини Запоріжжя

росія планує переселити біженців з курської області до окупованої частини Запоріжжя

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 13:59  •  31359 перегляди

Read in English

РФ хоче перемістити частину біженців з Курської області на захоплені території Запорізької області. Для цього планують використовувати санаторії та пансіонати на узбережжі Азовського моря.

росія хоче переселити частину біженців з курської області на окуповані території Запорізької області. Про це заявив виконувач обов'язків губернатора курської області олексій смірнов, передає УНН.

Деталі 

Смірнов зокрема запевнив, що він вже домовився про розміщення біженців з Євгеном Балицьким, головою окупаційної адміністрації рф у Запорізькій області. 

Балицький запропонував використовувати для цього (розміщення біженців - ред.) санаторії та пансіонати на березі Азовського моря, розташовані від Бердянська до Кирилівки. Найближчим часом будуть укомплектовані перші рейси для людей до пунктів тимчасового розміщення Запорізької області. Також до курської області прибули запорізькі волонтери, які надаватимуть допомогу мешканцям тут, на місці

- заявив смірнов. 

Нагадаємо

У великосолдатському районі курської області рф почали евакуацію жителів. Це вже п'ятий район області, де проводиться евакуація, хоча він не межує з Україною.

За тиждень ЗСУ просунулись у курській області більше, ніж війська рф в Україні за три місяці - ЗМІ13 серпня 2024, 13:36 • 25845 переглядiв