Партизани провели розвідку 4 полку радіохімічного біологічного захисту у Сімферополі - “АТЕШ”

Партизани провели розвідку 4 полку радіохімічного біологічного захисту у Сімферополі - “АТЕШ”

Київ  •  УНН

6 жовтня 2024, 08:07  •  10238 перегляди

Read in English

Українські партизани з руху "АТЕШ" провели розвідку 4 полку радіохімічного біологічного захисту у Сімферополі. Агенти встановили місця зберігання техніки, організацію охорони та зафіксували патрулі й пости.

Українські партизани з руху "АТЕШ" провели розвідку 4 полку радіохімічного біологічного захисту у Сімферополі. Агенти руху встановили місця зберігання спеціальної техніки, організацію охорони, а також зафіксувати патрулі та пости.

Про це заявив підпільний рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Агенти провели розвідку 4 полку радіохімічного біологічного захисту у Сімферополі. Територія військової частини огороджена високим парканом, що робить спостереження за організацією роботи неможливим для місцевих жителів. Незважаючи на це, нашим агентам вдалося проникнути та встановити місця зберігання спеціальної техніки, організацію охорони, а також зафіксувати патрулі та пости. Також успішно виявлено офіцерів та їх особистий транспорт

- повідомили в “АТЕШ”.
Image

Зазначається, що ці дані дозволять краще зрозуміти організацію оборони окупаційних військ.

ImageImage

Нагадаємо

Підпільний рух "АТЕШ" повідомив про диверсію на ключовій залізничній гілці у Курській області. Підрив релейного шафи ускладнити постачання російської армії на фронт.