Парламент ухвалив зміни до євроінтеграційного закону про адміністративну процедуру

Парламент ухвалив зміни до євроінтеграційного закону про адміністративну процедуру

Київ  •  УНН

10 жовтня 2024, 13:16  •  9725 перегляди

Read in English

Верховна Рада прийняла законопроєкт про внесення змін до закону "Про адміністративну процедуру". Зміни спрямовані на виконання євроінтеграційних зобов'язань та уніфікацію правил адміністративних процедур.

Верховна Рада 277 голосами "За" ухвалила в другому читанні та в цілому законопроєкт про внесення змін до закону "Про адміністративну процедуру". Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк, передає УНН.

Деталі

"№10161 - внесення змін до ЗУ "Про адміністративну процедуру". В цілому - 277", - повідомив Железняк.

Як повідомляє Апарат ВР, законопроєктом вносяться зміни до 196 законодавчих актів з метою їх приведення у відповідність до закону "Про адміністративну процедуру".

Також усуваються колізії в спеціальних законодавчих актах, уніфіковуються підходи щодо процедури прийняття, виконання та оскарження адміністративних актів.

"Законопроект спрямований на виконання Україною зобов’язань у сфері Європейської інтеграції та наблизить законодавство України до стандартів країн Європейського Союзу, де діють уніфіковані правила адміністративних процедур", - повідомили у ВР.

Нагадаємо

Верховна Рада ухвалила у другому читанні та в цілому євроінтеграційний законопроєкт про виноград та продукти виноградарства.