Нічні атаки на Дніпропетровщині: збито два "шахеди", ворог обстріляв кілька громад

Нічні атаки на Дніпропетровщині: збито два "шахеди", ворог обстріляв кілька громад

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 05:00  •  35477 перегляди

Read in English

Вночі захисники неба над Дніпропетровською областю збили два ворожі безпілотники типу "Шахед". Проте агресор продовжив атаки на Нікопольщину з вечора і до самого ранку.

Вночі захисники неба над Дніпропетровською областю збили два ворожі безпілотники типу "Шахед". Проте агресор продовжив атаки на Нікопольщину з вечора і до самого ранку. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Деталі

Ворог застосовував дрони-камікадзе, важку артилерію та реактивні системи залпового вогню "Град". Під обстріли потрапили Нікополь, а також Марганецька, Червоногригорівська та Покровська громади.

Внаслідок обстрілів зайнялася суха трава, проте рятувальникам вдалося оперативно приборкати вогонь. Пошкоджено п'ять приватних будинків, три господарські споруди, гараж, автомобіль та лінія електропередач.

Крім того, російська армія атакувала Криворіжжя, спрямовуючи безпілотник на Грушівську громаду. На щастя, всюди обійшлося без загиблих та постраждалих.

Наразі в області оголошено повітряну тривогу. Мешканців закликають перебувати у безпечних місцях і не нехтувати сигналами тривоги.

Українська ППО збила 30 із 38 ворожих ударних дронів під час масованої атаки13 серпня 2024, 04:25 • 28515 переглядiв