Наслідки атаки рф на Київщину: 13-річну дитину госпіталізували зі струсом мозку та травмою хребта

Наслідки атаки рф на Київщину: 13-річну дитину госпіталізували зі струсом мозку та травмою хребта

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 12:05  •  29337 перегляди

Read in English

Внаслідок російської атаки на Київщину двоє загинули, троє поранених доставлені до лікарні. Пошкоджено 24 приватні будинки, 9 автомобілів та купол церкви в одному з населених пунктів.

Двох дорослих та дитину доставили до лікарні з пораненнями після атаки рф на Київщину. Постраждалим надається вся необхідна медична допомога. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Голова ОВА зауважив, що прямих влучань не зафіксовано. Внаслідок падіння ворожих цілей загинуло дві людини. Батько та чотирирічний син.

"Ще три людини доставлені до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні:

чоловік 1979 року народження – перелом ліктьової кістки, садна тіла;

жінка 1973 року народження – садна тіла, забій зап’ястка та кисті;

дитина 2011 року народження – струс головного мозку, травма хребта, підшкірна гематома. Хлопця госпіталізовано", - повідомив Кравченко і додав, що постраждалим надається вся необхідна медична допомога.

Додамо

Крім того, за словами голови ОВА, наслідки атаки наразі фіксуються в трьох районах області. Вже відомо про повне знищення двох приватних будинків та пошкодження різного ступеня ще 22. Пошкоджено 9 автомобілів. Крім того, в одному із населених пунктів зафіксовано пошкодження куполу церкви.

"Продовжуємо роботу. Всім постраждалим буде надана вся необхідна допомога", - резюмував він.

Зеленський про удар по Київщині: росіяни, попередньо, застосували північнокорейську ракету11 серпня 2024, 09:19 • 27458 переглядiв