Напружений ранок в Ізраїлі: по центральній частині країни було випущено ракету класу "земля-земля"

Напружений ранок в Ізраїлі: по центральній частині країни було випущено ракету класу "земля-земля"

Київ  •  УНН

15 вересня 2024, 07:51  •  13689 перегляди

Read in English

Ракета класу "земля-земля", випущена з Ємену, впала на відкритій місцевості в центральному Ізраїлі. Сирени повітряної тривоги пролунали по всій країні, активовано ракети-перехоплювачі, жертв і руйнувань немає.

Ракета, випущена з Ємену, впала на відкритій місцевості, викликавши попереджувальні сирени по всій країні. Пише УНН із посиланням Rai News.

У неділю з території Ємену по центральній частині Ізраїлю було випущено ракету класу "земля-земля". У розпал інциденту було активовано ракети-перехоплювачі. Ракета влучила в безлюдну місцевість та, як повідомили ізраїльські військові, - не спричинила жодних пошкоджень.

Внаслідок удару ЦАХАЛ по гуманітарній зоні у Газі загинули щонайменше 19 людей 11 вересня 2024, 06:25 • 13671 перегляд

 Сирени повітряної тривоги пролунали в Тель-Авіві і по всьому центральному Ізраїлю за кілька хвилин до падіння ракети близько 6:35 ранку за місцевим часом (03:35 за Гринвічем), що змусило жителів побігти в укриття.

Image

Армія оборони та ВПС Ізраїлю розпочали розслідування щодо атаки балістичними ракетами хуситів цього ранку та чому ракету не було перехоплено, незважаючи на кілька ракет-перехоплювачів. 

Крім того, ізраїльські ЗМІ повідомляють, що запущений з Лівану дрон вибухнув у місті Метула на північному кордоні. Ніхто не постраждав, але за попередньою інформацією, є матеріальні збитки.

"Хезболла" атакувала північ Ізраїлю у відповідь на удар по Лівану8 вересня 2024, 01:58 • 101124 перегляди