"Нам російська ядерка по цимбалам, нам своє робити" - Данілов щодо ядерних загроз рф

"Нам російська ядерка по цимбалам, нам своє робити" - Данілов щодо ядерних загроз рф

Київ  •  УНН

5 жовтня 2023, 04:59  •  508091 перегляди

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Єдине, що залишається у росії - це шантажувати ядерною зброєю. Україна не збирається на це звертати увагу, а буде і далі продовжувати звільняти території від окупантів. Про це в ефірі телемарафону повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає УНН

Цитата

«Нам своє робити. Нам звільняти нашу територію. Кого вони будуть лякати. Ті країни, які надали ядерну зброю рф, саме зараз мають подумати, що з цим робити. Тому що це спільна відповідальність тих країн, які в 91, 94 роках приймали рішення, що треба росію озброїти "до зубів" ядерною зброєю. Нам ця ядерна зброя по цимбалам, ми не збираємось на це звертати увагу, нам своє робити», – наголосив секретар РНБО.

За словами Данілова, росію просто шантажує своєю ядерною зброєю. Використати її російській федерації не дозволить Китай.

«Ядерний шантаж- це єдине, що у них лишається. Але я точно можу розуміти, що навряд Китай дозволить росії розкидуватись ядерними бомбами, тому що це буде тоді торкатись не тільки російської федерації, а так само інших ядерних країн, а тут є певні зобов’язання», - зауважив Данілов.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський напередодні заявив, що за даними української розвідки, до кінця року, ймовірно, ядерних погроз від росії побільшає.