Колишній радник Білого дому вважає Трампа легкою мішенню у маніпулюванні

Колишній радник Білого дому вважає Трампа легкою мішенню у маніпулюванні

Київ  •  УНН

27 серпня 2024, 09:30  •  8820 перегляди

Read in English

Ейч Ар Макмастер заявив, що Трампу потрібна компетентна команда, оскільки він схильний до маніпуляцій. Колишній радник також висловив занепокоєння щодо загрози з боку Ірану та його намірів знищити Ізраїль.

Трамп може приймати дійсно виважені рішення, але в кожній адміністрації президента є люди, які намагаються маніпулювати президентом, і в цьому сенсі Дональд Трамп може бути легкою мішенню.

Про це казав Ейч Ар Макмастер (H.R. McMaster), колишній чиновник адміністрації Трампа в ефірі CBC, передає Рolitico та УНН.

Деталі

Трампу потрібна "компетентна команда навколо нього", тому що він схильний до маніпуляцій. Про це заявив Ейч Ар Макмастер, колишній радник з національної безпеки колишнього президента Дональда Трампа, виступаючи в програмі "Обличчям до нації" на телеканалі CBS.

Макмастер зазначив, що в кожній адміністрації президента є люди, які намагаються маніпулювати президентом, і сказав, що якщо Трампу давали розумні поради, президент часто приймав правильні рішення.

У кремлі заявили, що путін і трамп не ведуть діалогу щодо умов миру в Україні3 липня 2024, 10:23 • 31111 переглядiв

Нова книга одного з колишніх радників Білого дому з національної безпеки описує кандидата в президенти від Республіканської партії як особистість, чия потреба в лестощах і схваленні зробила його легкою мішенню для іноземних супротивників.

Image

Окремий епізод – діалог з рф та політика відносно Ірану.

Трамп і його союзники постійно стверджують, що він набагато краще підготовлений для боротьби з путіним та іншими автократами, ніж його конкурентка від Демократичної партії Камала Гарріс, оскільки він демонструє велику силу та авторитет, а вона – ні.

В цьому контексті, Макмастер сказав, що не впевнений, чи варто документувати відносини Трампа з путіним.

Гарріс у День Незалежності: США продовжать підтримувати Україну проти агресії рф24 серпня 2024, 17:49 • 44382 перегляди

Реальною загрозою, за словами Макмастера, є зараз Іран, який "готовий витратити кожне арабське життя, кожне палестинське життя, кожне ліванське життя, переслідуючи свою мету знищення Ізраїлю". Макмастер сказав, що до іранської загрози потрібно ставитися серйозно.

Спецпрокурор вимагає відновити справу Трампа щодо неналежного поводження з секретними документами27 серпня 2024, 08:16 • 8819 переглядiв