Кірбі: Путін може припинити війну, якщо його турбує ситуація в Курську

Кірбі: Путін може припинити війну, якщо його турбує ситуація в Курську

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 20:42  •  32050 перегляди

Read in English

Представник Білого дому Джон Кірбі заявив, що Путін може припинити війну проти України, якщо його непокоїть ситуація в Курській області. Кірбі підкреслив, що заяви про координацію Заходом дій у Курську - це путінська пропаганда.

Путін може припинити війну проти України, якщо його так непокоїть ситуація в Курській області. Про це у понеділок, 12 серпня, заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

"Це війна Путіна проти України. І якщо йому щось не подобається, якщо його щось не задовольняє, є дуже просте рішення - хай він забирається під три чорти з України та припиняє війну", - сказав Кірбі.

Кірбі підкреслив, що чергові заяви російських посадовців про те, нібито захід у Курську область координується Заходом - "це все путінська пропаганда", за яку господар Кремля чіплявся від початку вторгнення в Україну.

"Єдині, хто перебуває у стані війни в Україні - це самі росіяни. Це вони здійснюють вторгнення в Україну, а Україна - захищається від агресії. Це війна Росії проти України, не більше й не менше, і так було від самого початку", - підкреслив представник Білого дому.

Наступ у курській області триває: військові заявили про контроль над містом Суджа12 серпня 2024, 18:01 • 72945 переглядiв