Фірмові наволочки, тарілки в золотій оправі: журналістів попросили не розбирати на сувеніри речі з офіційного літака Байдена

Фірмові наволочки, тарілки в золотій оправі: журналістів попросили не розбирати на сувеніри речі з офіційного літака Байдена

Київ  •  УНН

1 квітня 2024, 13:52  •  23726 перегляди

Read in English

Журналістів попросили не брати сувеніри, такі як фірмові наволочки, тарілки в золотій оправі та інші предмети з офіційного літака Байдена Air Force One після того, як під час інвентаризації було виявлено, що деякі речі зникли з прес-секції.

У Білому домі закликали журналістів припинити красти сувеніри з офіційного літака президента США Джо Байдена. Про це повідомляє BBC, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що інвентаризація Air Force One після візиту Байдена на західне узбережжя США в лютому виявила відсутність кількох речей у прес секції. Серед зниклих предметів називають фірмові наволочки, шоколад, склянки та тарілки в золотій оправі.

Асоціація кореспондентів Білого дому попередила, що брати речі з літака заборонено.

Видання повідомило, що журналістам іноді дарують невеликі упаковки шоколадних цукерок M&Ms, прикрашені президентською печаткою, як сувенір. Але брати предмети з логотипом Air Force One, включаючи столові прилади та рушники, було звичним явищем протягом багатьох років.

Кореспондент "Голосу Америки" в Білому домі Міша Комадовський навіть зібрав колекцію речей зі своїх поїздок на літаку президента."Я не вчинив нічого поганого, збираючи цю колекцію", - сказав він BBC News, тримаючи паперовий стаканчик із логотипом Air Force One, який "просто забув викинути".

Нагадаємо

Американський журналіст Еван Гершкович був затриманий у рф за звинуваченням у шпигунстві, що викликало засудження з боку президента Байдена та інших офіційних осіб США, які назвали це несправедливою спробою використати американців як розмінну монету.

Джо Байден заручився підтримкою Барака Обами і Білла Клінтона для рекордного збору коштів29 березня 2024, 08:27 • 26528 переглядiв