Донеччина: шестеро людей поранені через обстріл рф Малинівки та Костянтинівки

Донеччина: шестеро людей поранені через обстріл рф Малинівки та Костянтинівки

Київ  •  УНН

18 вересня 2024, 11:10  •  12035 перегляди

Read in English

Російські війська обстріляли Малинівку та Костянтинівку на Донеччині. Внаслідок атак поранено шестеро мирних жителів, пошкоджено будинки, автівки та лінію електропередач.

У Донецькій області російські війська, сьогодні, 18 вересня, обстріляли селище Малинівка та місто Костянтинівка. Внаслідок ворожих ударів шестеро цивільних отримали поранення. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура, передає УНН.

Деталі

Як повідомляється, о 10:30 під приціл окупантів потрапило с. Малинівка Краматорського району. Внаслідок атаки по фермерському господарству дістали тілесні ушкодження 59-річний батько та його син 36 років. Також травмовано 33-річного місцевого жителя. Він перебуває у важкому стані. Тип засобу ураження встановлюється.

Крім того, ворог завдав ударів, ймовірно, зі ствольної артилерії по Костянтинівки. Осколкових поранень і мінно-вибухової травми зазнали 34-річний містянин, котрий на момент обстрілу їхав в автомобілі, а також 55-річна жінка та чоловік 68 років, які знаходились поблизу торговельного центру.

У місті пошкоджено 3 багатоквартирні будинки, 2 автівки і лінію електропередач.

Image

Ворог вдарив дроном по Нікополю: двоє поранених, пошкоджена адмінбудівля18 вересня 2024, 10:57 • 11179 переглядiв