"Давайте закінчимо цю бійку": лукашенко запропонував росії та Україні "сісти за стіл переговорів"

"Давайте закінчимо цю бійку": лукашенко запропонував росії та Україні "сісти за стіл переговорів"

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 13:59  •  53793 перегляди

Read in English

білоруський диктатор лукашенко закликає припинити війну в Україні шляхом переговорів. Він стверджує, що конфлікт вигідний лише "високопоставленим людям американського походження", які хочуть, щоб "українці та росіяни знищили один одного".

білоруський диктатор олександр лукашенко закликає завершити війну в Україні за столом переговорів. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "росія", передає УНН із посиланням на БЕЛТА.

"Давайте сядемо за стіл переговорів і закінчимо цю бійку. Вона ні українському народу, ні росіянам, ні білорусам не потрібна. Вона потрібна їм. Я не можу навести ці факти, вони абсолютно закриті, де вони відкрито кажуть - високопоставлені люди. Дослівно: "Нехай б'ють один одного - українці, росіяни - нехай у цьому казані всі здохнуть", - розповів лукашенко.

лукашенко погрожує ядерною зброєю у разі порушення кордону білорусі15 серпня 2024, 13:22 • 10130 переглядiв

За його словами, "це високопосадовці про це говорять. Американського походження (трохи відкрию вам). Це що, нормально? Вони хочуть, щоб ми один одного знищили".

Орбан у листі ЄС: путін і Сі припускають, що мирні переговори відбудуться до кінця року10 липня 2024, 15:23 • 40141 перегляд