Чотири атаки на Дніпропетровщину: окупанти застосували дрони та "Урагани"

Чотири атаки на Дніпропетровщину: окупанти застосували дрони та "Урагани"

Київ  •  УНН

27 жовтня 2024, 06:41 • 17317 перегляди

Read in English

Ворог здійснив чотири атаки на Дніпропетровщину з використанням дронів-камікадзе та РСЗВ "Ураган". Пошкоджено підприємство, двоє людей постраждали під час обстрілу Нікополя.

Ворог знову активізувався, здійснивши чотири атаки на Дніпропетровщину. Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

Нападники використовували дрони-камікадзе та реактивні системи залпового вогню "Ураган", націлюючись на райцентр і Марганецьку громаду.

Внаслідок обстрілів пошкоджено одне з місцевих підприємств. На щастя, жодних серйозних поранень не зафіксовано. Однак, за уточненою інформацією, вчора по допомогу лікарів звернулися 26-річна жінка та 36-річний чоловік, які постраждали під час вечірнього обстрілу Нікополя. Їхній стан медики оцінюють як середній.

Нагадаємо

Дніпро сьогодні в жалобі. Місто в скорботі за жертвами, які загинули через ракетні удари терористичних військ нанесені з 25 на 26 жовтня.

У Дніпрі оголошено день жалоби після смертельного ракетного удару по житловому будинку26 жовтня 2024, 21:04 • 53268 переглядiв