Атмосферний вихор приніс пил і смог з території рф, через погіршення якості повітря краще зачинити вікна - метеорологи

Атмосферний вихор приніс пил і смог з території рф, через погіршення якості повітря краще зачинити вікна - метеорологи

Київ  •  УНН

30 вересня 2024, 07:55  •  10314 перегляди

Read in English

Атмосферний вихор приніс пил і смог з Росії в східні та північно-східні регіони України. Найбільша концентрація часточок у повітрі фіксується на Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та Миколаївщині.

Атмосферний вихор приніс пил і смог з території росії в східні та північно-східні регіони України, найбільша концентрація часточок у повітрі фіксується на Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та Миколаївщині, повідомили у понеділок у Сумському обласному центрі з гідрометеорології у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Серйозне погіршення якості повітря в східних та північно-східних регіонах України через "закидання" атмосферним вихором пилу і смогу із території московії. Якщо пил занесло із Каспію, то смог безпосередньо їхній. Там зараз масштабні лісові пожежі", - вказали метеорологи.

Зазначається, що всю цю суміш із пилу та смогу притягнув південно-східний вітер.

"Найбільша концентрація часточок у повітрі наразі фіксується на Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та Миколаївщині. Краще обмежити перебування на вулиці і зачинити вікна", - зазначили метеорологи.

Міндовкілля: однією із причин забруднення повітря в столиці є горіння торф’яників22 вересня 2024, 08:50 • 20888 переглядiв