Армія рф вдарила дроном по зупинці у Куп'янську, серед поранених 16-річна дівчина

Армія рф вдарила дроном по зупинці у Куп'янську, серед поранених 16-річна дівчина

Київ  •  УНН

3 жовтня 2024, 15:03  •  11264 перегляди

Read in English

Російські війська завдали удару дроном-камікадзе по зупинці громадського транспорту в Куп'янську. Внаслідок атаки поранено двох людей - 44-річного чоловіка та 16-річну дівчину, яких госпіталізували.

Російські війська завдали удару дроном-камікадзе по зупинці громадського транспорту в Куп'янську, поранивши двох людей, серед яких 16-річна дівчина, передає УНН з посиланням на поліцію Харківщини.

3 жовтня о 15:00 рф завдала удару дроном-камікадзе по зупинці громадського транспорту в Куп'янську, де знаходилися люди. Внаслідок атаки отримали осколкові поранення 44-річний чоловік та 16-річна дівчина, яких госпіталізували. 

На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення законів та звичаїв війни відповідно до ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо 

На півночі Харківщини через посилення ворожих атак розглядається можливість примусової евакуації цивільного населення. Вже евакуйовано 200 сімей з трьох громад, і ще 75 залишаються.