Армія рф атакувала Чернігівщину з артилерії та дронами: 34 "приходи" за добу

Армія рф атакувала Чернігівщину з артилерії та дронами: 34 "приходи" за добу

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 08:10  •  23659 перегляди

Read in English

Армія рф атакувала 8 населених пунктів у 3 прикордонних громадах Чернігівської області. Використовувалась артилерія, FPV-дрони та скидання вибухівки з БПЛА, жертв серед місцевого населення не зафіксовано.

Російські війська атакували минулої доби 8 населених пунктів у 3 прикордонних громадах Чернігівської області з артилерії та дронами, зафіксовано 34 "приходи", повідомило у понеділок Північне регіональне представництво Державної прикордонної служби України у Facebook, пише УНН.  

Деталі

"Армія рф протягом доби атакувала вісім населених пунктів у трьох прикордонних громадах Чернігівщини: Новгород-Сіверській, Семенівській та Сновській. Росіяни застосовували ствольну артилерію, FPV-дрони та скидали вибухівку з БпЛА", - ідеться у повідомленні і перечислено:

  • Новгород-Сіверська громада: у напрямку села Камінь - 14 приходів, ймовірно, зі ствольної артилерії; у напрямку села Грем'яч - один прихід - ймовірно, FPV-дрон; у напрямку села Пушкарі - один прихід - ймовірно, БпЛА. 
  • Семенівська громада: у напрямку села Карповичі - п'ять приходів, ймовірно, скиди вибухових пристроїв з БпЛА; у напрямку села Мхи - один прихід, ймовірно, скид вибухового пристрою з БпЛА; у напрямку села Лісківщина - два приходи, ймовірно, скиди вибухових пристроїв з БпЛА та вісім приходів, ймовірно, зі ствольної артилерії; у напрямку міста Семенівка - один прихід - ймовірно FPV-дрон; 
  • Сновська громада: у напрямку села Гірськ - один прихід, ймовірно, FPV-дрон.

Інформація про загиблих чи травмованих осіб внаслідок обстрілів серед місцевого населення не зафіксована.

рф обстріляла Чернігівщину 57 разів за тиждень: пошкоджена цивільна інфраструктура19 серпня 2024, 07:04 • 37697 переглядiв