zelenskyi-zvilnyv-zastupnyka-holovy-op-shurmu

Зеленський звільнив заступника голови ОП Шурму

 • 45733 переглядiв

Президент України підписав указ про звільнення Ростислава Шурми з посади заступника Керівника Офісу Президента. Раніше повідомлялося, що Шурма покине посаду цього тижня через розбіжності з міжнародними партнерами.

Президент України Володимир Зеленський звільнив заступника Керівника Офісу Президента України Ростислава Шурму, передає УНН.

"Звільнити Шурму Ростислава Ігоровича з посади Заступника Керівника Офісу Президента України", - йдеться в указі №603/2024.

Раніше

Сьогодні Верховна Рада мала розглянути питання звільнення кількох міністрів, але цього не сталося. За даними джерел УНН, планувалося розглянути питання звільнення міністра енергетики Германа Галущенка.

Увечері у Верховну Раду надійшли заяви про відставку трьох міністрів. Йдеться про міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишіна, міністра юстиції України Дениса Малюську та міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Стрільця.

Також стало відомо, що заступник голови ОП Ростислав Шурма цього тижня покине свою посаду. На його місце ймовірно призначать міністра Олександра Камишіна, причиною звільнення називають розбіжності з міжнародними партнерами.

День звільнень: Арахамія заявив, що понад 50% Кабміну зазнає змін03.09.24, 19:33

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський звільнив заступника голови ОП Шурму

     • 45733 переглядiв

    Ольга Стефанішина подала заяву про відставку

     • 34245 переглядiв