zelenskyi-ta-prezydent-indonezii-obhovoryly-napriamy-dvostoronnoi-spivpratsi

Зеленський та президент Індонезії обговорили напрями двосторонньої співпраці

 • 30285 переглядiв

На полях щорічного Азійського саміту з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла" в Сінгапурі президент України Володимир Зеленський зустрівся з обраним президентом Індонезії Прабово Субіанто.

Президент Володимир Зеленський на полях Азійського саміту з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла" провів зустріч з обраним президентом Індонезії Прабово Субіанто. Головні теми перемовин – прогрес в імплементації Формули миру та напрями двосторонньої співпраці, передає УНН.

Сінгапур. На полях щорічного Азійського саміту з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла" провів зустріч з обраним Президентом Індонезії Прабово Субіанто. Головні теми перемовин – прогрес в імплементації Формули миру та напрями двосторонньої співпраці

- написав Зеленський в Telegram.

Він зазначив, що Україна сподівається на участь Індонезії в першому Глобальному саміті миру на найвищому рівні та на підтримку суверенітету й територіальної цілісності України.

Дякуємо й розраховуємо на вашу підтримку – підтримку нашої територіальної цілісності й суверенітету. У мене була дуже гарна доповідь та можливість виступити з відеозверненням в Індонезії на зустрічі "Великої двадцятки" та представити наше бачення миру в Україні…І звичайно, для мене дуже важливо почути ваш голос – голос вашої великої країни, вашого суспільства на Саміті миру у Швейцарії. І звісно, нам потрібна ваша участь

 - сказав Зеленський Субіанту.

Доповнення

Президент Володимир Зеленський прибув до Сінгапура для участі в конференції "Діалог Шангрі-Ла".  Він проведе низку зустрічей, зокрема з президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом та міністром оборони США Ллойдом Остіном.

Популярні

Новини по темі

ДніпроГЕС в критичному стані - Федоров

 • 55194 переглядiв