zelenskyi-proviv-rozmovu-z-prezydentom-mozambiku

Зеленський провів розмову з президентом Мозамбіку

 • 17816 переглядiв

Україна експортує зерно до Мозамбіку, але готова ділитись і своїм багатим досвідом в агропромисловості. Мозамбік також може бути важливою логістичною ланкою в постачанні українського продовольства до інших країн Африки, повідомив Зеленський.

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Мозамбіку Філіпе Ньюзі. Зеленський зазначив, що Україні важлива участь Мозамбіку в Саміті миру у Швейцарії, передає УНН.

Провів продуктивну телефонну розмову з Президентом Мозамбіку Філіпе Ньюзі. Відзначили нещодавнє відкриття Посольства України в Мапуту. Переконаний, це сприятиме розвитку відносин між нашими державами 

- написав Зеленський в Telegram.

За його словами, Україна експортує зерно до Мозамбіку, але готова ділитись і своїм багатим досвідом в агропромисловості.

"Мозамбік також може бути важливою логістичною ланкою в постачанні українського продовольства до інших країн Африки. Питання продовольчої безпеки буде одним з основних на нашому Саміті миру у Швейцарії, тому для нас важлива участь Мозамбіку", - зазначив Зеленський.

Саміт миру: дипломати зосередились на вузьких цілях, щоб забезпечити участь країн Глобального Півдня 15.05.24, 13:10

Популярні

Стали відомі подробиці 14-го пакета санкцій проти Росії

 • 29977 переглядiв

З початку доби відбулося 128 бойових зіткнень - Генштаб

 • 60483 переглядiв

Новини по темі

Зеленський провів розмову з президентом Мозамбіку

 • 17816 переглядiв

Бив жінок посеред вулиці: у Дніпрі затримали чоловіка

 • 18763 переглядiв