zelenskyi-na-donechchyni-vidvidav-stabilizatsiinyi-punkt-47-i-okremoi-mekhanizovanoi-bryhady

Зеленський на Донеччині відвідав стабілізаційний пункт 47-ї окремої механізованої бригади

 • 23369 переглядiв

Зеленський відвідав пункт стабілізації 47-ї окремої механізованої бригади на Донеччині, поспілкувався з лікарями, вручив державні нагороди та подякував їм за допомогу пораненим солдатам.

Президент України Володимир Зеленський на Донеччині відвідав стабілізаційний пункт 47-ї окремої механізованої бригади. Про це він повідомив у Telegram, пише УНН.

Стабілізаційний пункт 47-ї окремої механізованої бригади. Поспілкувався з нашими медиками, які розповіли про першочергові потреби. Відзначив державними нагородами. Вдячний за вашу щоденну працю та самовіддану допомогу нашим воїнам,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що медики першими приймають тут поранених на полі бою – не лише зі своєї бригади, а й із суміжних підрозділів. Також координатор стабпункту Віталій Тимощук розповів Главі держави про особливості роботи, забезпечення медикаментами та обладнанням.

Нагадаємо

26 червня Президент Зеленський відвідав Донецьку область з військовими керівниками, представив нового командувача Об'єднаних сил Андрія Гнатова, подякував солдатам, обговорив питання безпеки і підтримки і розкритикував деяких чиновників за те, що вони не відвідують прифронтові райони.

Популярні

Новини по темі