ukenru
zelenskiy-zustrivsya-z-golovoyu-svitovogo-banku

Зеленський зустрівся з головою Світового банку

 • 24560 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головою Світового банку. Про це інформує глава української держави у Twitter, пише УНН.

Цитата

"Обговорили з Девідом Мелпассом земельну реформу, іригацію та розвиток агросектору, який Світовий банк готовий підтримувати. Вітаю готовність до участі в трансформації України, зокрема в інфраструктурних проектах, програмах в енергетиці, вдосконаленні банківського сектору", - пише Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський і Перша леді Олена Зеленська прибули до Вашингтона у ніч на 31 серпня за київським часом.

У США підписали меморандум про будівництво в Україні 5 енергоблоків.  Вже відбулись зустрічі Президента Володимира Зеленського з міністром енергетики Дженніфером Ґренгольм та Білом Нельсоном, директором Національної Аерокосмічної Агенції. З ним обговорили космічні проєкти NASA, до яких може долучитись Україна і в яких потрібні наші технології.

Єрмак додав, що розширення співробітництва України та США в енергетичній сфері та в космічних програмах — серед найперспективніших галузей партнерства.

Українські Національні Новини

Політика