zavtra-protiahom-dnia-po-vsii-ukraini-budut-diiaty-hrafiky-pohodynnykh-vidkliuchen

Завтра протягом дня по всій Україні будуть діяти графіки погодинних відключень

 • 89255 переглядiв

У зв'язку з прогнозованою щільною хмарністю, що зменшує виробництво сонячної енергії, 23 травня з 00:00 до 24:00 для промислових та побутових споживачів по всій Україні діятимуть погодинні графіки відключень електроенергії.

У четвер, 23 травня, через прогнозовану щільну хмарність у більшості регіонів України, через яку сонячні електростанції будуть змушені знизити виробництво електроенергії, графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 24:00. Про це повідомляє "Укренерго", передає УНН.

"Завтра, 23 травня, графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 24:00. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується", - повідомляють в "Укренерго".

Зазначається, що таке рішення прийнято через прогнозовану щільну хмарність у більшості регіонів України, через яку сонячні електростанції будуть змушені знизити виробництво електроенергії, що збільшить обсяг дефіциту в енергосистемі.

"Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр "Укренерго" щовечора доводить до кожного обленерго. Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись у кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах", - додали в "Укренерго".

Нагадаємо

Сьогодні енергетики скорегували графік відключень електроенергії в Києві та чотирьох інших регіонах України, попередньо графіки діятимуть з 19:00 до опівночі.

Популярні

Новини по темі

У співробітника НАБУ провели обшук: що відомо

 • 34412 переглядiв