zavtra-mozhlivi-ogidni-rosiyski-provokatsiyi-ta-zhorstoki-udari-zelenskiy-dav-poradi-ukrayintsyam

Завтра можливі огидні російські провокації та жорстокі удари: Зеленський дав поради українцям

 • 174939 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Завтра, в День Незалежності України можливі огидні російські провокації та жорстокі удари. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні та закликав українців зважати на сигнали повітряної тривоги, передає УНН з посиланням на ОП.

Цитата

"Шановні українці! Завтра – важливий для всіх нас день. І саме тому цей день, на жаль, важливий і для нашого ворога. Ми маємо усвідомлювати, що завтра можливі огидні російські провокації та жорстокі удари", - сказав Зеленський.

Деталі

Він зазначив, що Збройні Сили України, українська розвідка, спецслужби зроблять усе, щоб захистити людей – настільки, наскільки це можливо.

"І ми обов’язково відповімо на будь-який прояв російського терору. Але, будь ласка, завтра особливо дотримуйтеся правил безпеки. Будь ласка, дотримуйтеся режиму комендантської години. Зважайте на сигнали повітряної тривоги. Звертайте увагу на офіційні повідомлення. І пам’ятайте: ми маємо всі разом дійти до перемоги", - зазначив Зеленський.

Доповнення

Раніше Зеленський застерігав українців від масових скупчень на День Незалежності, адже є високий ризик, що можуть бути провокації з боку росії.

Окрім того, Зеленський раніше заявляв, що загроза збільшення кількості ворожих обстрілів сьогодні та у найближчі дні дійсно існує.

ГУР попереджало про підвищену загрозу ракетних ударів та провокацій з боку рф на День Незалежності України.

До цього радник керівника ОП Михайло Подоляк вказував, що 24 серпня росія спробує збільшити кількість ракетних ударів по українських містах.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Шевченківський район Харкова

     • 274145 переглядiв

    Україна готова провести демілітаризацію Криму – Шмигаль

     • 130977 переглядiв