za-dobu-rosiiany-10-raziv-obstrilialy-naseleni-punkty-donechchyny-ye-postrazhdali

За добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини: є постраждалі

 • 20465 переглядiв

За добу росіяни обстріляли 10 населених пунктів Донецької області, поранивши 5 мирних мешканців та пошкодивши будівлі, інфраструктуру та житлові будинки у Волноваському, Покровському, Краматорському та Бахмутському районах.

Обстріли в Донецькій області призвели до ушкоджень та руйнувань будинків, об’єктів інфраструктури та поранень цивільних людей у кількох районах, зокрема в Волноваському, Покровському, Краматорському та Бахмутському. Про це у Telegram повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, передає УНН.

Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 343 людини, у тому числі 23 дитини

- написав Філашкін.

Він повідомив, що у Волноваському районі, а саме в Богоявленці Вугледарської громади, знищено один будинок і пошкоджено п'ять інших, а також підприємство.

В Покровському районі, у Михайлівці Новогродівської громади, обстріли спричинили поранення п'яти людей; також постраждали Курахове і Курахівка.

У Краматорському районі ворог обстріляв Тернів, Ямполівку та Зарічне у Лиманській громаді.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді було пошкоджено 10 приватних будинків, два інфраструктурні об'єкти та багатоповерхівка, також зафіксовані пошкодження житла в Залізному Торецької громади і Сіверську.

Нагадаємо

Російські війська поранили 5 цивільних осіб у Донецькій області 16 травня. Загальна кількість загиблих з 24 лютого цивільних у регіоні сягнула 1 962, а поранених – 4 895.

У місті лишилось майже 700 людей: голова Донецької ОВА розповів про ситуацію у Часовому Яру15.05.24, 21:45

Популярні

Новини по темі

Довгоочікувана GTA 6 отримала дату виходу

 • 122062 переглядiв

У Києві демонтувати храм-МАФ біля Десятинної церкви

 • 27189 переглядiв

Ворог знову атакував Херсон: пошкоджено приватні будинки

 • 26115 переглядiв