vitseprezydent-ssha-harris-vizme-uchast-u-samiti-myru-v-shveitsarii

Віцепрезидент США Гарріс візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

 • 26305 переглядiв

Віце-президент США Камала Гарріс відправиться в Люцерн, Швейцарія для участі в Саміті миру, підкресливши прихильність США підтримці суверенітету і територіальної цілісності України на основі принципів Статуту ООН.

Віцепрезидент США Камала Гарріс 15 червня вирушить до Люцерна, Швейцарія, для участі в Саміті миру, передає УНН із посиланням на Білий дім.

Віце-президент Камала Харріс 15 червня вирушить до Люцерна, Швейцарія, для участі в Саміті миру... Віце-президент підкреслить відданість адміністрації Байдена-Гарріс підтримці зусиль України щодо забезпечення справедливого та тривалого миру на основі суверенітету та територіальної цілісності України та принципів Статуту ООН 

- йдеться у заяві.

У Білому домі додали, що віцепрезидент США також підтвердить підтримку народу України, який захищається від триваючої російської агресії. Радник з національної безпеки Джейк Салліван приєднається до віце-президента, представляючи Сполучені Штати на Саміті.

Раніше

Сполучені Штати Америки підтвердили свою участь у майбутньому Саміті миру в Україні, який наступного місяця відбудеться у Швейцарії, але не уточнили, хто саме представлятиме країну на цьому заході.

Нагадаємо

Швейцарія організовує Саміт миру в Україні 15-16 червня 2024 року, метою якого є визначення дорожньої карти для залучення обох сторін до майбутнього мирного процесу та сприяння спільному розумінню досягнення справедливого і тривалого миру, заснованого на міжнародному праві.

Популярні

Новини по темі

Укрзалізниця наростила вантажоперевезення на 30%

 • 20673 переглядiв

У рф розширили персональні санкції проти Великої Британії

 • 19976 переглядiв