vashynhton-vzhe-oznaiomyvsia-z-planom-zelenskoho-shchodo-zakinchennia-viiny-posol-ssha-pro-oon

Вашингтон вже ознайомився з планом Зеленського щодо закінчення війни - посол США про ООН

 • 15098 переглядiв

У США вже ознайомилися з планом Президента України Володимира Зеленського щодо закінчення війни. Про це заявила постійна представниця США при ООН Лінда Томас-Грінфілд, яку цитує Голос Америки, передає УНН.

Деталі

Ми бачили мирний план президента Зеленського. Ми вважаємо, що він викладає стратегію та план, які можуть працювати. І нам потрібно побачити, як ми можемо сприяти цьому, спілкуючись з усіма главами держав, які будуть тут, у Нью-Йорку. Отже, знову ж таки, ми сподіваємось досягти певного прогресу. Ось для чого ми тут

- сказала Томас-Грінфілд.

Вона зазначила, що США ніколи не втрачали надії знайти шлях до миру і це те, над чим президент США Джо Байден "старанно працював" протягом останнього року щодо ситуації в Газі та понад два роки, маючи справу з ситуацією в Україні.

Тому, сподіваюся, ми зможемо досягти певного прогресу в цьому

- додала Томас-Грінфілд.

Нагадаємо

План перемоги України, який Президент Володимир Зеленський збирається представити президенту США Джо Байдену, містить 4 основних пункти і один післявоєнний. Мова про безпеку, геополітичне місце України, сильну військову підтримку, економічну підтримку.

Популярні

Новини по темі