ukenru
ukrainski-viiskovi-otrymaiut-hvyntivky-vid-naikrashchykh-svitovykh-vyrobnykiv-zbroi-minoborony

Українські військові отримають гвинтівки від найкращих світових виробників зброї - Міноборони

 • 22597 переглядiв

Міністерство оборони України видало реєстраційні свідоцтва на 20 зразків стрілецької зброї та 4 гранатомети зі США, Туреччини та Німеччини, що дозволило їх придбання та використання українськими військовими частинами.

Цього місяця Міністерство оборони України оформило свідоцтва про реєстрацію 20 зразків стрілецької зброї іноземного виробництва. Про це заявив заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк повідомляє пресслужба Міноборони, пише УНН.

Деталі 

У відомстві підкреслюють, що пістолети, кулемети, штурмові та снайперські гвинтівки відомих світових виробників підсилять бойові спроможності українських підрозділів.

За словами Івана Гаврилюка, це продукція відомих у світі виробників – компаній Colt, Česká Zbrojovka, DSS, Heckler & Koch GmbH, Browning.

Також реєстраційні свідоцтва для експлуатації у військах також отримали чотири зразки 40-мм гранатометів виробництва США, Туреччини та Німеччини.  Окрім того, чотири типи монокулярів та бінокулярів нічного бачення чеського, американського та французького виробництва.

BILD: Україна все частіше успішно використовує нові наземні дрони29.01.24, 14:51 • [views_0]

Отримання реєстраційного свідоцтва для закордонних зразків озброєння та військової техніки дозволяє закуповувати їх та вводити до штатів військових частин

- пояснили в Міноборони. 

Отримання реєстраційного свідоцтва для закордонних зразків озброєння та військової техніки дозволяє закуповувати їх та вводити до штатів військових частин.

Нагадаємо

В січні Міністерство оборони дозволило для використання у війську понад 40 зразків озброєння та військової техніки. Зокрема йдеться про самохідні артилерійські системи, міномети, спеціалізовану техніку, безпілотні літальні апарати та боєприпаси до них українського та іноземного виробництва.