udar-po-aerodromu-belbek-u-zsu-ne-pidtverdyly-likvidatsiiu-rosiiskoho-henerala-tatarenka-pid-chas-ataky

Удар по аеродрому "Бельбек": у ЗСУ не підтвердили ліквідацію російського генерала Татаренка під час атаки

 • 32087 переглядiв

У Збройних силах України наразі немає підтвердження загибелі російського генерал-лейтенанта Олександра Татаренка під час удару по аеродрому Бельбек у тимчасово окупованому Криму. Про це в ефірі телемарафону розповіла начальник об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає УНН.

Деталі

Як розповіла Гуменюк, знищення командного пункту на аеродромі Бельбек в тимчасово окупованому Криму має дуже потужний вплив на окупантів.

І не даремно вони самі намагаються навіть в гібридному полі продовжувати тиск і на своїх представників війська, і на своє населення. В тому числі саме вони (росіяни - ред.) вкидали інформацію про знищення генерал-лейтенанта, але наші джерела це не підтверджують. 

- сказала Гуменюк.

Вона наголосила, що таким чином військове керівництво намагається спровокувати так звану помсту, виправдовуючи свої терористичні дії.

Нагадаємо

2 лютого ЗМІ повідомляли, що в результаті удару по окупованому росіянами аеродрому Бельбек, що в Криму, ймовірно, загинув російський генерал-лейтенант Олександр Татаренко. 

Популярні

Новини по темі