u-vms-poperedyly-rosiiskykh-turystiv-yaki-yidut-do-krymu

У ВМС попередили російських туристів, які їдуть до Криму

 • 21570 переглядiв

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук попередив про наявність військових об'єктів у тимчасово окупованому Криму.

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук попередив про наявність військових об'єктів у тимчасово окупованому Криму і прокоментував нещодавній інцидент з відпочивальниками на півострові. Про це він сказав у понеділок в ефірі телемарафону, пише УНН.

Деталі

"Ми попереджаємо, що в Криму багато військових об'єктів. Ніхто в спокої їх, поки вони там є, не залишить. Тому робіть висновки, будь ласка, і ухвалюйте відповідні рішення, які допоможуть зберегти життя і здоров'я. До речі, щодо тих відпочивальників, які постраждали в єдиному кейсі, який влаштували самі росіяни. Там показово, що всі потерпілі, про яких вже відомо, не були кримчанами. Вони туди, як кажуть в росії, "панаєхалі", - вказав Плетенчук.

За його словами, з тих даних, які публікуються в мережі, можна сказати, що це деталі ракети ППО рф, бо знову ж таки, в озброєнні України таких ракет немає.

"Тут можна зробити лише один висновок – це падіння уламків, якби це була цілеспрямована атака, як про це кажуть російські пропагандисти, то кількість жертв там була б набагато більшою", - каже Плетенчук.

Нагадаємо

міноборони росії повідомило 23 червня, що нібито збило чотири ракети ATACMS над Кримом. 

Популярні

Новини по темі

У ВМС попередили російських туристів, які їдуть до Криму

 • 21570 переглядiв