u-toretsku-na-donechchyni-pirotekhniky-vyluchyly-ta-znyshchyly-nerozirvanu-aviatsiinu-bombu-rf

У Торецьку на Донеччині піротехніки вилучили та знищили нерозірвану авіаційну бомбу рф

 • 20389 переглядiв

Піротехніки вилучили та знищили нерозірвану російську авіаційну бомбу, що впала біля житлових будинків у Торецьку Донецької області.

У місті Торецьк Донецької області піротехніки вилучили та знищили авіабомбу КАБ-500, що впала на проїжджу частину поблизу житлових будинків й не здетонувала. Про це повідомляє ДСНС України, пише УНН.

Напередодні російські війська завдали чергового удару по Торецьку. Керована авіаційна бомба (КАБ-500) впала на проїжджу частину поблизу житлових будинків у приватному житловому секторі й не здетонувала,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що рятувальники спільно зі співробітниками Нацполіції евакуювали 44 людини з 29 приватних житлових будинків із зони можливого ураження.

Піротехніки ДСНС вилучили небезпечний боєприпас та знищили на спеціальному підривному майданчику.

Нагадаємо

росіяни скинули бомбу КАБ-500 на Торецьк Донецької області, в результаті чого було поранено цивільних людей та пошкоджено домогосподарства.

За даними прокуратури, авіабомба поцілила по одній з вулиць приватного сектору, де у той час між собою спілкувались троє сусідів – містянин 47 років й 63-річні чоловік та жінка. Потерпілим з контузією, пораненням руки та переломом надали медичну допомогу.

Популярні

Новини по темі