u-novorosiisku-v-rosiian-ymovirno-ziavylas-mozhlyvist-perezariadzhaty-pidvodni-chovny-pletenchuk

У новоросійську в росіян, ймовірно, з’явилась можливість перезаряджати підводні човни - Плетенчук

 • 16144 переглядiв

У новоросійську у росіян, ймовірно, є можливість перезарядити підводні човни, не повертаючись на базу в тимчасово окупованому Севастополі.

Скоріше за все, російський чорноморський флот розширив свої можливості у новоросійську, де зараз можливо перезаряджати підводні човни без необхідності повернення до основного пункту базування в Севастополі.  Про це повідомив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

З великою ймовірністю можна сказати, що у пункті базування новоросійськ з’явилась можливість перезаряджати підводні човни, адже ми бачимо неодноразово їхнє застосування без заходів у пункт базування Севастополь. Тому, ймовірно, цю проблему вони вирішили

- сказав він.

За його словами, такі заходи були очікуваними, і дивно, що росіяни не зробили цього раніше.

Він додав, що не відбувається застосування надводних кораблів, тому зарано говорити, що у новоросійську з'явилися можливості для їх перезаряджання. Плетенчук нагадав, що з середини осені минулого року було п'ять підтверджених атак ракетами типу "Калібр", і при цьому три з них було з підводних човнів.

Нагадаємо

російські окупанти раніше тримали навколо Кримського мосту понад 10 одиниць корабельно-катерного складу. Наразі не виводять їх через страх втратити. Старі баржі вздовж мосту можуть використовувати теоретично для розміщення на них засобів, які могли б збити з курсу ракету. 

Після ударів ЗСУ по Криму росіяни посилюють оборону Кримського мосту - "АТЕШ"04.06.24, 20:31

Популярні

Новини по темі

Армія рф атакувала Нікополь: є поранені та руйнування

 • 22763 переглядiв