ukenru
u-mzs-zaiavyly-shcho-zara-massimo-dutti-ta-bershka-povertaiutsia-v-ukrainu

У МЗС заявили, що Zara, Massimo Dutti та Bershka повертаються в Україну

 • 28209 переглядiв

Найпопулярніші модні бренди, такі як Zara, Massimo Dutti та Bershka, відновлюють свою діяльність в Україні після тимчасового закриття через російське вторгнення, що є ще одним кроком у поверненні великих міжнародних компаній в країну.

УВ Україні відновлюють роботу найпопулярніші бренди в індустрії моди Zara, Dutti та Bershka. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України, пише УНН.

Деталі 

МЗС України офіційно підтверджує, що бренди однієї з найбільших у світі дистриб'юторських груп в індустрії моди Inditex — Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home — повертаються в Україну

- резюмували у відомстві. 

Зазначається, що на доручення президента України з 2022 року МЗС веде системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через початок повномасштабної війни рф, задля відновлення їхньої роботи в Україні.

Це колір крові українців: МЗС звернулась до косментичного бренду MAC Cosmetics через популярний відтінок помади "Russian Red"14.02.24, 19:12 • [views_0]

Повернення Inditex є наступним кроком після відновлення роботи McDonald’s, H&M та інших.

Нагадаємо

H&M Group, яка тимчасово закрила свої магазини в Україні з 24 лютого 2022 року, планує поступово відновити роботу більшості своїх магазинів у країні з листопада 2023 року.