u-las-vehasi-ozbroienyi-cholovik-ubyv-piatokh-liudei-13-richna-divchynka-u-vazhkomu-stani

У Лас-Вегасі озброєний чоловік убив п'ятьох людей, 13-річна дівчинка у важкому стані

 • 16186 переглядiв

Озброєний чоловік убив 5 осіб, поранив 13-річну дівчинку в Лас-Вегасі, а потім наклав на себе руки під час зіткнення з поліцією.

Підозрюваний у злочині покінчив життя самогубством, коли зіткнувся з поліцейськими в одному з районів міста. Пише УНН із посиланням на Associated Press.

Деталі

П'ятеро людей загинули в результаті кривавого нападу в двох місцях в американському місті Лас-Вегас. Підозрюваний у скоєнні злочину був знайдений лише через кілька годин, - 47-річний Ерік Адамс, наклав на себе руки, коли зіткнувся з поліцейськими в одному з районів міста.

Поліція спочатку повідомила, що знайшла двох жінок мертвими під час розслідування повідомлень про стрілянину в понеділок увечері в квартирі в північному Лас-Вегасі. За даними департаменту, одній із них було близько 40 років, іншій — близько 50 років.

У США сталася масштабна стрілянина, є загиблий та багато поранених02.06.24, 17:06

Поки офіцери проводили розслідування, за словами департаменту, вони дізналися, що дівчинку-підлітка доставили до лікарні з важкими вогнепальними пораненнями, і що в сусідній квартирі можуть бути інші жертви.

Поліцейські знайшли тіла двох жінок віком близько 20 років і чоловіка близько 20 років. Всі п'ятеро жертв були застрелені.

Події призвели до нічних пошуків Адамса, якого влада описала як "озброєного та небезпечного".

У вівторок поліції стало відомо, що підозрюваного бачили на підприємстві в Лас-Вегасі. Коли правоохоронці прибули на місце події, то побачили, як підозрюваний зі зброєю втік на двір сусіднього будинку.

У відділі повідомили, що поліцейські слідкували за ним, але підозрюваний відмовився кинути пістолет і застрелився.

Поліція не розкрила мотив стрілянини, назвавши її "окремим інцидентом".

15 людей дістали вогнепальні поранення на святкуванні Дня свободи в Окленді21.06.24, 12:31

Популярні

Новини по темі