u-kyievi-zatrymaly-zhinku-z-14-richnym-synom-yaki-prychetni-do-pidpalu-viiskovykh-avtivok

У Києві затримали жінку з 14-річним сином, які причетні до підпалу військових автівок

 • 30846 переглядiв

У Києві затримали жінку з Чернігівської області та її 14-річного сина за умисний підпал двох військових автомобілів Mercedes-Benz і Mitsubishi Pajero за наказом російських спецслужб.

Правоохоронці викрили жінку з 14-річним сином, які причетні до підпалу двох військових автівок у столиці. Про це повідомили у поліції Києва, передає УНН.

Деталі

За даними правоохоронців,  мешканка Чернігівщини з сином знайшли "додатковий прибуток" через телеграм-канал та на замовлення російських спецслужб прибули до столиці.

 Вдень вони відслідковували потрібний транспортний засіб, а вночі за допомогою запалювальної суміші підпалили дві автівки в Шевченківському районі столиці - Mercedes-Benz та Mitsubishi Pajero. Свої дії спільники фільмували на відео, як доказ замовникам про виконане завдання

- йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали жінку у порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу жінку, а її неповнолітнього сина помістили до Центру соціальної підтримки та реабілітації дітей на час, допоки обом не оберуть запобіжні заходи.

Їм оголошено про підозру в умисному знищенні майна, вчиненому шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 ККУ). Зловмисникам загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо

В Одесі російські спецслужби завербували підлітків для проведення диверсій. Неповнолітні на замовлення рф спалили дві автівки військових ЗСУ.

Тетяна Краєвська

Київ

Популярні

Новини по темі

Велоспорт: "Тур де Франс" у 2026 році стартує з Барселони

 • 13773 переглядiв

На кордоні з Молдовою утворились великі затори: що відомо

 • 13752 переглядiв