u-filadelfii-druha-za-tyzhden-masova-strilianyna-poraneni-8-pidlitkiv-yaki-chekaly-avtobus

У Філадельфії друга за тиждень масова стрілянина, поранені 8 підлітків, які чекали автобус

 • 22358 переглядiв

8 підлітків отримали вогнепальні поранення під час стрілянини в американському штаті Філадельфія, один з них у критичному стані. Як пише CNN, про це повідомила місцева поліція, передає УНН.

Деталі

Щонайменше 8 підлітків у віці від 15 до 17 років отримали поранення під час стрілянина на зупинці автобуса у Філадельфії.

Один з поранених учнів, 16-річний підліток, отримав дев'ять вогнепальних поранень і знаходиться в критичному стані, в той час як інші семеро перебувають у стабільному стані, повідомила поліція Філадельфії.

У середу близько 15:00 учні чекали автобус на зупинці. За словами комісара поліції, в цей час з машини Hyundai, що стояла поруч, вийшло троє людей, вони підійшли і почали стріляти в підлітків. Зафіксовано щонайменше 30 пострілів. Постраждалі підлітки, серед яких двоє 15-річних, п'ятеро 16-річних і один 17-річний, отримали поранення ніг, рук, спини і верхньої частини тіла.

Поліція опублікувала відео з камер спостереження в пості на Х, на якому видно, як троє підозрюваних у масках виходять з машини, підбігають до зупинки, стріляють у підлітків і потім відступають до машини, де їх чекав водій, і машина швидко їде з місця події. Все це відбувалося протягом приблизно 10 секунд.

Поліція також показала стопкадри, де видно кожного з трьох підозрюваних. На зображеннях можна побачити, що всі вони - чоловіки худорлявої статури, вдягнені у темний одяг та кросівки.

Нагадаємо

Це вже друга масова стрілянина за тиждень у Філадельфії. У понеділок один підліток загинув, двоє інших були поранені, а дві жінки в автобусі отримали поранення в результаті стрілянини, яку поліція назвала "прицільною".

Комісар поліції Філадельфії Кевін Бетел сказав, що він не знає, чи пов'язані між собою стрілянина в понеділок і стрілянина в середу.

У США – стрілянина на святкуванні перемоги у Супербоулі: є загиблий і поранені 14.02.24, 23:48

Популярні

Новини по темі

В МЗС Німеччини посилили рекомендації щодо поїздок до рф

 • 23709 переглядiв

На Сумщині вночі зупинили російську ДРГ - прикордонники

 • 92196 переглядiв