tramp-proponuie-posvidku-na-prozhyvannia-dlia-inozemnykh-studentiv-yaki-zakinchyly-navchannia-v-ssha

Трамп пропонує посвідку на проживання для іноземних студентів, які закінчили навчання в США

 • 17170 переглядiв

Трамп запропонував автоматично надавати постійний вид на проживання іноземним студентам, які закінчили університети США.

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що студенти, які закінчують коледжі США, повинні отримати грін-карту. Пише УНН із посиланням на Reuters.

Деталі

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у подкасті, опублікованому в четвер, запропонував, щоб Сполучені Штати "автоматично" надавали посвідку на постійне проживання іноземним випускникам університетів країни.

"Вони повинні автоматично отримувати як частину свого диплому "зелену карту", щоб мати можливість залишитися в цій країні", - сказав Трамп в інтерв'ю подкасту "All-In", опублікованому в четвер, маючи на увазі "зелену карту", як називають посвідку на постійне проживання.

Трамп зробив скандальну заяву щодо Зеленського16.06.24, 12:14

Незрозуміло, чи мав на увазі Трамп усіх іноземців, у тому числі тих, хто прибув до Сполучених Штатів нелегально або прострочив свої візи, чи лише тих, хто має студентські візи, зауважує Reuters.

На прохання про коментар представники Трампа заявили, що лише після ".. процесу перевірки.." "найкваліфікованіші випускники, які можуть зробити значний внесок в Америку", зможуть залишитися.

Україна буде працювати з адміністрацією Трампа, якщо він виграє – Кулеба19.06.24, 19:57

Популярні

Новини по темі

У Харкові повідомили про чутні вибухи

 • 24165 переглядiв