tenderni-zakupivli-oblashtuvannia-fortyfikatsii-ta-napovnennia-biudzhetu-kravchenko-proviv-naradu-z-pravookhorontsiamy-kyivshchyny

Тендерні закупівлі, облаштування фортифікацій та наповнення бюджету: Кравченко провів нараду з правоохоронцями Київщини

 • 32173 переглядiв

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко провів щотижневу нараду з регіональними правоохоронцями, на якій обговорювалися тендерні закупівлі для відновлення житла, зруйнованого російськими окупантами, будівництво фортифікаційних споруд, ситуація з безпекою, економічна стабільність, наповнення бюджету та дотримання законності та порядку.

У Київській ОВА відбулася щотижнева нарада з правоохоронцями області. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН

Під час наради були розглянуті тендерні закупівлі громад, районів та структурних підрозділів адміністрації. Насамперед, щодо відбудови житла, зруйнованого російськими окупантами. 

Київщина нарощує темпи будівництва фортифікацій: Кравченко показав відео укріплень 29.05.24, 12:49

"Проєкти, які реалізуються мають відповідати вимогам часу. Чітке обґрунтування, ефективне використання коштів, жодного завищення цін на матеріали, товари та послуги. Це головна вимога ефективної та якісної відбудови", – підкреслив Руслан Кравченко. 

Крім того, учасники наради обговорили будівництво фортифікацій та безпекову ситуацію в області. Начальник Київської ОВА наголосив на необхідності реалізації постійного багаторівневого контролю за процесом облаштування оборонних рубежів. 

На Київщині зменшать освітлення вулиць у вечірній та нічний час - Кравченко20.05.24, 19:53

Також була приділена увага питанням економічної стабільності та наповнення бюджету. В першу чергу йшлося про сплату податків та зборів громадами Київщини, удосконалення заходів, які запобігають незаконному ухиленню від сплати податків та інших обов’язкових платежів.

"Нагляд за дотриманням законності й порядку, дієві антикорупційні заходи на всіх рівнях. Це те, чого вимагають від нас люди. Сьогодні в суспільстві надзвичайно великий запит на справедливість та прозорість", – наголосив Руслан Кравченко.

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі