sylomits-zatiahnuv-9-richnu-divchynku-na-susidskyi-horod-ta-zgvaltuvav-v-odeskii-oblasti-zatrymaly-25-richnoho-cholovika

Силоміць затягнув 9-річну дівчинку на сусідський город та зґвалтував: в Одеській області затримали 25-річного чоловіка

 • 12591 переглядiв

В Одеській області за зґвалтування 9-річної дівчинки затримали 25-річного чоловіка. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

В Одеській області поліцейські затримали 25-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 9-річної дівчинки. Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру та взяли його під варту. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення, передає УНН із посиланням на поліцію Одеської області.

Деталі

Попередньо поліцейські встановили, що вночі, коли нікого з дорослих не було вдома, зловмисник проник через незачинені двері до приватного будинку, де на той момент перебували дві сестрички 6-ти та 9-ти років, і силоміць затягнув старшу дівчинку на сусідський город та зґвалтував.

Від доньки про подію дізналась мати, яка повідомила до поліції.

Суд відхилив апеляцію: Батько засуджений до 14 років позбавлення волі за згвалтування 5-річної дочки11.06.24, 07:49

У ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів оперативники територіального підрозділу поліції встановили, що до злочину причетний 25-річний молодик, який нещодавно переїхав у той населений пункт зі своєю співмешканкою. 

Його розшукали і затримали.

Правоохоронці повідомили фігуранту про підозру за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Йдеться про зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від 10-ти до 15-ти років. 

У Києві чоловік жорстоко побив та згвалтував жінку: потерпіла померла в лікарні20.09.23, 19:23 • [views_484815]

За клопотанням слідчих підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Слідство триває.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі