spetsoperatsiia-rf-u-hur-vidreahuvaly-na-interviu-putina-karlsonu

Спецоперація рф: у ГУР відреагували на інтерв'ю путіна Карлсону

 • 27453 переглядiв

Представник ГУР Андрій Юсов назвав інтерв'ю президента рф володимира путіна Такеру Карлсону російською спецоперацією, передає УНН.

"Це не могло не бути спецоперацією. Безумовно, це захід впливу, безумовно, це інформаційно-психологічна спеціальна операція. Так, російська спецоперація, тому що цільова аудиторія цього інтерв'ю - це вільний світ, західний світ. Ті брехливі наративи і пропаганда мали б у чомусь переконати вільний демократичний світ", - сказав Юсов в ефірі телемарафону.

Представник ГУР назвав російського диктатора "геополітичним фанатиком".

"... подає неправдиву інформацію про міжнародне право, історію, вирішує, яким націям існувати чи не існувати, розповідає абсурдні реалії про австрійський генштаб", - додав Юсов.

Проте на думку Юсова, рф використала цю ІПСО "так собі".

"... російські спецслужби витрачають колосальні кошти для того, щоби здійснювати вплив на західну авдиторію, свідчить про те, що для них ця авдиторія важлива. Вони розуміють, що саме можливість впливати на демократичний світ для них є критично важливою", - резюмував він.

На путіна подали заяву про "реабілітацію нацизму" після інтерв'ю Такеру Карлсону, в якому він намагався виправдати Гітлера09.02.24, 17:34

Додамо

Речниця ЄС розкритикувала "західне" інтерв'ю путіна, заявивши, що він повторив стару брехню і продемонстрував ще більшу ворожість до Заходу, не запропонувавши реальних кроків до миру в Україні.

Популярні

ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

 • 49636 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу

 • 70748 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

 • 29348 переглядiв

Новини по темі