rosiiany-imituiut-turyzm-na-okupovanykh-terytoriiakh-ukrainy-tsentr-natssprotyvu

росіяни імітують туризм на окупованих територіях України - Центр нацспротиву

 • 18179 переглядiв

Російські окупаційні війська привозять робітників з рф та Криму до окупованого заповідника Асканія-Нова в Україні в рамках "промислового туризму", наражаючи на небезпеку цивільне населення, наражаючи його на військові об'єкти в заповідній зоні.

Окупаційні війська рф звозять працівників з ростовської області та Криму в межах "промислового туризму" до окупованої Асканії-Нової. Про це пише УНН з посиланням на Центр національного спротиву.

Деталі

У Центрі нацспротиву розповіли, що на екскурсії привозять працівників харчової промисловості з рф та окупованого Криму. 

Окупанти продовжують імітувати туризм на тимчасово захоплених територіях. Всього на "екскурсії" завезли 160 людей. Зауважимо, що на території заповіднику функціонують військові обʼєкти зс рф. Таким чином організація екскурсій є наражає на небезпеку цивільних осіб

- розповіли у Спротиві. 

Центр національного спротиву закликає не брати участь в будь-яких ініціативах ворога та не наражати себе на небезпеку. 

Нагадаємо

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець заявив, що за період російської окупації заповідника "Асканія-Нова" Україна втратила майже 6 тис. гектарів заповідної території.

Заповідник "Асканія-Нова", який перебуває в окупації, знаходиться в критичному стані - Центр нацспротиву 26.04.24, 16:07

Популярні

Новини по темі

Україна та ЄС підписали безпекову угоду

 • 23282 переглядiв