rishennia-pro-ekonomichne-broniuvannia-pryiniato-nardep

Рішення про економічне бронювання прийнято - нардеп

 • 10954 переглядiв

Мінекономіки підтримало рішення про впровадження моделі економічного бронювання. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк за підсумками засідання комітету ВР з питань бюджету, передає УНН.

Деталі

Він повідомив, що в Мінекономіки розглядають три моделі економічного бронювання, що включатимуть оцінку критичного значення підприємства або працівника.

Кіндратів Віталій (заступник Мінекономіки) сказав, що точно будуть впроваджувати модель економічного бронювання. Рішення прийнято. Зараз розглядають декілька моделей (три). Чекають "рішення політичного керівництва". Типу сказали, що переходять від критичності підприємства до критичності працівника. Начебто на рік, але з щомісячним підтвердженням зарплати

- повідомив Железняк.

Нагадаємо

У червні у Верховній Раді зареєстрували проєкт Закону №11331 "Про промислову політику та прогнозованість реального сектору економіки", у який заклали концепцію "економічного бронювання".

Механіка сплати підвищеного військового збору окреслена у повʼязаному законопроекті №11332 "щодо особливостей сплати воєнного збору за бронювання військовозобов’язаних".

Згодом до ВР внесли ще два законопроєкти про "економічне бронювання" , згідно з якими можна буде забронювати працівників за 20 400 грн. Документи дають можливість забронювати до 50% призовників, військовозобов'язаних та резервістів на підприємстві.

Уряд змінив порядок бронювання від мобілізації через "Дію": про що йдеться03.10.24, 09:34

Популярні

Новини по темі

Рішення про економічне бронювання прийнято - нардеп

 • 10954 переглядiв

Зеленського номінували на Нобелівську премію миру

 • 77537 переглядiв

Tesla відкликає понад 27 тисяч Cybertruck - уп'яте цього року

 • 10833 переглядiв

В окупованому Маріуполі було гучно - міськрада

 • 11859 переглядiв

Дональд Трамп відмовляється розкрити свою медичну карту

 • 10039 переглядiв